É isso mesmo, o início das aulas começa já dia 30 de Setembro,
em Paris na sede da OIV.
OIV
MSc in Wine MANAGEMENT foi criado em 1986 por
iniciativa da Organização Internacional da Vinha e do Vinho, que identificou a
necessidade de um programa de treino internacional de alto nível, específico
para o sector do vinho. O Mestrado em Gestão do Vinho prepara os seus alunos em
áreas específicas da Vinha e do Vinho, tais como: marketing, gestão, economia,
direito, recursos humanos e comunicação.
Será uma
experiência extraordinária, de dimensão internacional já que serão os
estudantes descobrirão mais de 20 países, através dos 5 continentes.
A participação em OIV MSc requer forte motivação e um verdadeiro
compromisso. Durante o curso os participantes terão a possibilidade de se
reunir com mais de 500 profissionais reconhecidos no sector, tais como:
produtores, investigadores, profissionais da área do marketing e comunicação,
professores, agricultores, enólogos, jornalistas, advogados.
As aulas
começam em Paris, onde permaneceremos por 15 dias, seguindo-se Anger. Partiremos
até à Suiça, onde iremos ficar em Changins. Por último e voltando outra vez a
França, viajaremos até Beaujolais, Suze la Rousse e Montpellier. Em todos estes
lugares vou tentar mostrar-vos o melhor de cada um…
Adega da Cartuxa |
That's right, the start of classes starts as early on 30 September in Paris
at the headquarters of the OIV.
OIV MSC IN WINE MANAGEMENT was created in 1986 on the initiative of the International Organization of Vine and Wine, which identified the need for an international training program for high-level specific to the wine sector. The Master in Wine Management prepares students in specific areas of Vine and Wine, such as marketing, management, economics, law, human resources and communications.
It will be an extraordinary international experience for students as it will discover more than 20 countries, across 5 continents.
Participation in OIV MSc requires strong motivation and a true commitment. During the course participants will have the opportunity to meet with over 500 recognized professionals in the industry, such as producers, researchers, professionals in the field of marketing and communication, teachers, farmers, winemakers, journalists, lawyers.
Classes start in Paris, where we will remain for 15 days, followed by Anger. Depart
to Switzerland, where we will stay in Changins. Finally,
and returning again to France, will travel
to Beaujolais, Suze
la Rousse and Montpellier. In all these places I will try to show you the
best from each ...OIV MSC IN WINE MANAGEMENT was created in 1986 on the initiative of the International Organization of Vine and Wine, which identified the need for an international training program for high-level specific to the wine sector. The Master in Wine Management prepares students in specific areas of Vine and Wine, such as marketing, management, economics, law, human resources and communications.
It will be an extraordinary international experience for students as it will discover more than 20 countries, across 5 continents.
Participation in OIV MSc requires strong motivation and a true commitment. During the course participants will have the opportunity to meet with over 500 recognized professionals in the industry, such as producers, researchers, professionals in the field of marketing and communication, teachers, farmers, winemakers, journalists, lawyers.
Olá Magnólia, muito interessante! Quem sabe não vais aliar o vinho aos seus possíveis potenciais terapêuticos.
ResponderEliminarBjs, Jorge
Obrigado Jorge!
ResponderEliminar